Başkanlar Maltepe Mitingi’ne katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Maltepe’de düzenlediği mitinge katıldı.
Maltepe’deki “Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük Mitingi”ne CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamasına göre, 2 milyon 200 bin kişi katılım sağladı. Düzenlenen mitinge Eskişehir’in belediye başkanları da katıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, o anları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:
“Milletin iradesinin üstünde hiçbir güç tanımıyoruz! Bugün Maltepe’de yükselen ses, sadece bir meydandan değil, Türkiye’nin dört bir yanından gelen bir adalet çığlığıdır. Bu mücadele, aydınlık bir Türkiye mücadelesidir!
Halkın iradesini gasp etmeye çalışanlara karşı Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız, geleceğimize sahip çıkıyoruz! Umudu büyütmeye, değişimi hep birlikte getirmeye devam edeceğiz!”