Bu şehirde ulaşım değil, sabır gelişiyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni projesi olan bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Projenin kent trafiğine yarardan çok zarar getireceğine değinen Hatipoğlu, “Bu şehirde ulaşım değil, sabır gelişiyor.” dedi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nebi Hatipoğlu, yapılan çalışma sayesinde şeritlerin daraltılarak 10 dakikalık mesafeyi 45 dakikaya kadar aksatacağını söyledi. Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Eskişehir trafiğine vizyoner dokunuş! Bilmem kaç kilometrelik bisiklet yolu uğruna mevcut araç şeridi daraltılmasıyla 10 dakikalık mesafe artık 45 dakikada geçiliyor. Henüz esnaf ve vatandaşlar yeni düzene alışıp araçlarını o dar şeritlere park etmeye başlamadı bile… O zaman süre 45 dakikayı da rahat geçer! Tabii otopark sorunu hâlâ çözümsüz; çünkü o konuda herhangi bir çalışma yok.
Teker dönmese de çark dönüyor anlaşılan… Bu şehirde ulaşım değil, sabır gelişiyor.”