Dolar 33,9437
Euro 37,8293
Altın 2.745,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Açık
Eskişehir
28°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Büyükşehir personeli bayramlaştı

Büyükşehir personeli bayramlaştı
14 Haziran 2024 22:58
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, belediye birimlerini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yaklaşan kurban bayramı öncesi belediye birimlerini ziyaret ederek personel ile buluştu.

İlk olarak ESKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Ünlüce’ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen eşlik etti. Burada personelin bayramını tebrik eden ve çalışanlarla tek tek bayramlaşan Ünlüce daha sonra Park ve Bahçeler Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım ile Makine İkmal Bakım personeli ile bir araya geldi.

Çalışanlara emekleri dolayısıyla teşekkür eden Ünlüce, bayramlarını kutlayarak ailelerine selam ve sevgilerini iletti.

Bayramlaşma ziyaretleri çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.