Dolar 34,0709
Euro 37,6911
Altın 2.731,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
28°C
Parçalı Bulutlu
Per 27°C
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C

İlçe başkanı evi basılarak saldırıya uğradı

İlçe başkanı evi basılarak saldırıya uğradı
18 Temmuz 2023 13:07
A+
A-

İYİ Parti Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş’ın, Sivrihisar Musalla Camisi imamı tarafından evi basılarak darp edildiği iddia edildi.
İYİ Parti İl Başkan Danışmanı Kerem Akyıl, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“17 Temmuz akşam saatlerinde Sivrihisar İlçe Başkanımız Sayın Recep Toptaş’ın evinin basıldığı ve kendini bilmez bir saldırgan tarafından darp edildiğini üzülerek öğrendik.

Osman Burnaz adında Sivrihisar Camiinde sözde müezzin olarak çalışan bu kişi, daha önce de İlçe Başkanımız Recep Toptaş’a, “İktidara gelemezsiniz, boşuna çalışma” diye hakaret etmiş ve Recep Toptaş’ın evini yakacağını, kendisini de öldüreceğini söylemiştir.

Olay günü evinin bahçesinde karısıyla birlikte oturan Recep Toptaş’a el işaretiyle hakaret eden bu kişi, Sayın Toptaş’ın itiraz etmesi üzerine önce Toptaş’ın hanesine tecavüz etmiş, daha sonra Toptaş’ı ağır şekilde darp etmiştir.

Bununla da yetinmeyen gözü dönmüş saldırgan, olay yerine yakın olan bir minibüs durağının tahtalarını sökerek, komşulara da saldırmıştır.

İYİ Parti İl Teşkilatı olarak İlçe Başkanımız Sayın Recep Toptaş’ın arkasında olduğumuzu belirtiyor, bu aşağılık saldırının arkasındaki muhtemel hain odakların aydınlatılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz.”

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.